Τα πάθη της Πάρις - κλαίει η οικουμένη...

9:17 μ.μ.

(1) Comments

Μα τι κόσμος μαμά! Καταγγέλουμε την βάρβαρη βαναυσότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η μικρή και αθώα Πάρις Χίλτον στο βρωμερό κελί της φυλακής επί τόσες ημέρες, μην έχοντας τίποτα άλλο παρά μια τουαλέτα, ένα τραπέζι και ένα κρεβάτι.

Είμαστε μαζί σου μικρή Πάρις. Μπροστά στο μαρτύριό σου ωχριούν οι δεκάδες νεκρών από ασιτία στην Αφρική, οι ταλαιπωρίες των φυλακισμένων στο Γκουαντάναμο, οι άστεγοι όλων των μεγάλων πόλεων και όσοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Πώς τολμούν να σου στερούν τόσες ημέρες από την πολυδάπανη και τόσο απολαυστική ζωή σου; Πώς τολμούν να μην δεχθούν να στείλεις επί πληρωμή κάποιον άλλον στη θέση σου για να εκτίσει την ποινή σου; Πώς τολμούν να είναι άνοστο το φαι της φυλακής; Πώς τολμούν το κελί σου να μην έχει θέα;

Κλαίμε για σένα μικρή Πάρις. Ξέρουμε οτι θα σου πάρει χρονια να ξεπεράσεις το σοκ του να είσαι τόσες ημέρες κλεισμένη σε ένα σκοτεινό, υγρό κελί χωρίς να αγοράσεις τίποτα. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣ; Αδιανόητο! Θαυμάζουμε την αντοχή και τη στωϊκότητά σου!


- Νομίζω οτι δεν μπορείτε να εργαστείτε στην εφημερίδα μας, "Ο πόνος των Celebrities" ως αρθρογράφος, αγαπητή μου κυρία Σουσουραδοπούλου. Το άρθρο σας είναι απαράδεκτο.
- Μα πίστευα οτι ζητούσατε κάτι έξτρα-χαμηλού επιπέδου...
- Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Το καταλάβατε με την πρώτη, και αυτό δείχνει οτι το IQ σας είναι υψηλό. Εμείς όμως θέλουμε οι αρθρογράφοι μας να βρίσκονται ΚΟΝΤΑ στο αναγνωστικό μας κοινό. Φοβάμαι οτι χρησιμοποιείτε περίπλοκλη γλώσσα και τα άρθρα σας θα είναι δυσνόητα. Καλή σας ημέρα.

1 Response to "Τα πάθη της Πάρις - κλαίει η οικουμένη..."

Klearchos said :
17 Ιουλίου 2007 στις 8:34 π.μ.
Έχει και ένα καλό αυτή η κοπέλα: άμα είσαι πλούσιος έλληνας θα πάρ(ε)ις... ;)

Δημοσίευση σχολίου