Οχι αλλες σερβιέτες για στρουμφάκια!

2:24 π.μ.

(1) Comments

Ελεος βρε παιδιά, και μετά λένε οτι οι διαφημιστές έχουν φαντασία. Τόσα χρονια τώρα, όλες οι διαφημίσεις για σερβιέτες (ωραίο θέμα έπιασα νυχτιάτικα) παρουσιάζονται με ΜΠΛΕ υγρό. Στρουμφάκια είναι αι γυναίκαι; Νταξ, δεν είπαμε να βάλετε κόκκινο (αμέσως να διαμαρτυρηθείτε). Αλλά βάλτε, ξερω και γω, ένα πράσινο. Καμία σχέση με κομματικά. Απλά το κίτρινο ΔΕΝ παίζει μπάλα. Ούτε το καφέ. Αυτά είναι για το μπρος-πίσω στο σώβρακο των βρωμιάρηδων (κυρά μου, διαβάζοντας αυτά θα την ξεκινήσεις τη δίαιτα, που
θα πάει).

Και γιατί ρε παιδιά να μας δείχνετε πώς απορροφάει η σερβιέτα το μελάνι του καλαμαριού; Στα κωλόχαρτα μας δείχνετε (με μπλε σκατό) τη χρήση τους; Οχι. (Αν δεν έχεις μετανοιώσει ακόμα που έφαγες, αγαπητή αναγνώστρια, είσαι άξια της μοίρας σου και θα μείνεις ΧΟΝΤΡΗ για πάντα). Στα χαρτομάντηλα μήπως; Ούτε.

Τώρα που το σκέφτομαι, μαλλον το μπλέ ελκύει το γυναικείο κοινό. Ξέρεις, επαγωγικά:
Μπλε=θάλασσα
Θάλασσα=διακοπές
Διακοπές=μπικίνι
Μπικίνι=πρεπειναφυγειηκυταριττιδακαιναχασωκιλά
Πρεπειναφυγειηκυτταριτιδακαιναχασωκιλά=ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ.

Αρα οι σερβιετάδες τα έχουν κάνει πλακάκια με τους χασοκιλάδες για να μας απομυζήσουν όλα τα bonus και τα επιδόματα. Ορίστε, βρήκαμε άλλη μία διεθνή συνωμοσία. Με τις υγείες μας.

1 Response to "Οχι αλλες σερβιέτες για στρουμφάκια!"

9 Ιουλίου 2007 στις 11:42 μ.μ.
Το θέμα με τις διαφημίσεις είναι μεγάλο. Κάποτε τις ονόμασα διαφιμώσεις. Αν κάτσεις να το καλόσκεφτείς σε πείθουν για κάτι απίθανο. Μια γκόμενα φοράει μεταξωτό φόρεμα είναι ψηλή, ξανθιά και όμορφη και πάνω από όλα πανευτυχής που σφουγγαρίζει. Βάζεις λοίπόν (όχι εσύ αν και αυτό θα είχε κάποιο ενδιαφέρον) το φουστάνι, εντάξει όυτε ψηλή ούτε ξανθιά είσαι αλλά δε βαριέσαι. Τρίβεις τρίβεις αλλά ούτε τα ρημάδια τα πατώματα γυαλίζουν ούτε εσύ είσαι ευτυχείς.

Δημοσίευση σχολίου