Οι συνταγές της γιαγιάς Ταλαίπωρης: Πατάτες ατμού "του δρόμου"

2:46 π.μ.

(0) Comments

1. Παίρνετε ένα κιλό καθαρισμένες πατάτες.
2. Τις τοποθετείτε στο αυτοκίνητο, προτιμότερα στη θέση του συνοδηγού.
3. Κατευθύνεστε προς Εθνική Αθηνών-Λαμίας στις 3 η ώρα το μεσημέρι καλοκαιρινής ημέρας, περνώντας οπωσδήποτε από Ομόνοια.
4. Σβήνετε το aircondition.
5. Φροντίζετε να σας πιάσουν όλα τα φανάρια ωστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρονο ψησίματος. Καλύτερο ακόμα αποτέλεσμα θα έχετε παραμένοντας πίσω απο κάποιο λεοφωρείο.
6. Οταν θα έχουν περάσει δίπλα σας 20 τριαξονικά, σταματάτε και καλύπτετε τις πατάτες με μια αντιπυρική κουβέρτα.
7. Αν έχετε επιζήσει χωρίς σοβαρά εγκαύματα / θερμοπληξίες / καρδιοαναπνευστικά νοσήματα, οι πατάτες σας θα έχουν ένα ροδαλό χρώμα και θα είναι καλοψημένες και μαλακές. Απομακρύνετε το λεπτό στρώμα μαυρίλας και σωματιδίων που έχει συγκεντρωθεί στην επιφάνεια (των πατατών και της δικής σας) και είστε έτοιμοι να τις χαρείτε.

Απολαμβάνετε μόνοι σας ή παρέα με άλλους κασκαντέρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Γαρνίρετε με λιωμένο τυρί. Οποιοδήποτε τυρί κάνει, αρκεί να έχει τοποθετηθεί σωστά επάνω στο καπό του αυτοκινήτου σας πριν την εκκίνηση ωστε να μην χυθεί στο δρόμο. Εναλλακτικά, αναζητήστε κατάστημα πώλησης ειδών διατροφής το οποίο να έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα πολύωρη διακοπή ρεύματος (δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα) και προμηθευτείτε ένα προ-λιωμένο τυρί σε προνομιακή τιμή.

0 Responses to "Οι συνταγές της γιαγιάς Ταλαίπωρης: Πατάτες ατμού "του δρόμου""

Δημοσίευση σχολίου