"Δημιουργήστε περιεχόμενο" σου λέει μετά.

1:54 μ.μ.

(1) Comments

Εκανα μια τσάρκα στο YouTube σήμερα, ψάχνοντας για Ελληνικά κλιπάκια για να δω και εγώ ΤΙ ειδους περιεχόμενο ανεβάζει αυτή η χώρα που "όταν έφτιαχνε Παρθενώνες οι άλλοι ήταν στα δέντρα".

Δεν θα το ξανακάνω, το υπόσχομαι.

Ανακάλυψα λοιπόν με τρόμο οτι το Ελληνικό περιεχόμενο εμπίπτει σε ορισμένες ΜΕΓΑΛΕΣ κατηγορίες, εκ των οποίων μία είναι τα clopyrights από video clips / εκπομπές / ταινίες κλπ (για να μην παρεξηγηθούμε, αυτά τα συναντάμε ανεξαρτήτως χώρας) και άλλη μια ειναι τα "πατριωτικά" / Εθνικιστικά μηνύματα, ενίοτε διανθισμένα με ύμνους και φωτογραφίες από τις Ενοπλες Δυνάμεις και στόχο διάφορες εθνικότητες / φυλές / ομάδες ποδοσφαίρου / πολιτικά κόμματα / μάρκες καλλυντικών / κατεψυγμένα προϊόντα / τύπους μανταλακίων. Οκ, και αυτό ενίοτε το συναντάμε (σε συγκεκριμένες χώρες).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ όμως; ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ περιεχόμενο;

Αμέ! Από τότε που βγήκαν τα κινητά τηλέφωνα με κάμερα, κάθε πιτσιρικάς φαίνεται να έχει ανακυρήξει εαυτόν σε αυτόκλητο Copolla του youtube, ανεβάζοντας καθημερινά τόνους από κλιπ ΑΠΑΙΣΙΑΣ ποιότητας με τους φιλαράκους του να γελάνε σαν μουλάρια στην πενταήμερη / την τάξη / το φροντιστήριο / το στρατό κάνοντας ηλίθια αστεία (οπως το να δείχνουν τον πισινό τους) η απλά ρίχοντας φάπες ο ένας στον άλλον. Και όλα αυτά τα φοβερά διεισδυτικά και ενδιαφέροντα πρέπει να τα παρακολουθήσει κανείς σε ποιότητα λήψης που έχει γίνει από καμεραμαν με πάρκινσον μέσα από πρόσφατα σπασμένο παρμπριζ αυτοκινήτου με χαλασμένους υαλοκαθαριστηρες υπό καταρρακτώδη βροχή.

Μπορεί να κακιώσετε που το διαβάζετε αυτό όσοι βρίσκεστε στην κρίσιμη ηλικία και έχετε ήδη ανεβάσει τέτοια κλιπάκια, αλλά το blog αυτό δημιουργήθηκε για να σας τσαντίζει που και που: ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ που δείξατε τον πισινό σας στην πενταήμερη. Σιγά το κατόρθωμα. Κάντε κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ανεβάστε το και να είστε σίγουροι οτι θα γίνει πολύ δημοφιλέστερο από τον πισινό σας.

Και μην ακούσω το γνωστό "αμα δεν γουστάρεις μην τα βλέπεις". ΦΥΣΙΚΑ και δεν τα βλέπω. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος να γεμίζουμε με σκουπίδια το youtube και να δίνουμε ακόμα πιό μεγάλο δίκαιο σε όσους λένε οτι ΔΕΝ έχουμε ξεφύγει ακόμα από την εποχή του τεχνολογικού αναλφαβητισμού, μια και ακόμα και όσοι έχουν μάθει να χρησιμοποιούν σήμερα την τεχνολογία την χρησιμοποιούν με ΛΑΘΟΣ τρόπο.

Τα είπα και ηρέμησα. Αντε, flame me τωρα.



1 Response to ""Δημιουργήστε περιεχόμενο" σου λέει μετά."

specton said :
24 Νοεμβρίου 2007 στις 2:31 μ.μ.
Δίκιο έχεις φίλε μου! Κάποια κλιπάκια είναι απλά απαράδεκτα! Από παιδάκια που δεν έχουν τι να κάνουν κ θεωρούν αστείο να δείχνουν τους κώλους τους κτλ :Ρ

Δημοσίευση σχολίου