ADSL; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

8:57 μ.μ.

(4) Comments

Υπέπεσαν στην αντίληψή μου οι νέες διαφημίσεις της HOL και οι - για πρώτη φορά, κατά τη γνωμη μου - εκπληκτικές νέες διαφημίσεις του ΟΤΕ. Ευφάνταστες, οι marketing experts τους κάνουν πολύ καλή δουλειά και από τα δύο στρατόπεδα, ακόμα και αν παίζουν με αρνητική διαφήμιση, πράγμα που γενικά με απωθεί.

Επίσης ευφάνταστες είναι και οι διαφημίσεις των υπολοίπων, όπως Forthnet, Vivodi, On κλπ.

Ομως - για καθήστε βρε παιδιά.

Πόσες απώλειες συνδρομητών είπαμε οτι είχε ο ΟΤΕ φέτος λόγω των ελκυστικότερων οικονομικά προσφορών εναλλακτικών παρόχων;
Πόσες καταγγελίες, εξώδικα / αγωγές και εντέλει πρόστιμα έχουν "φάει" στο σύνολό τους οι εναλλακτικοί πάροχοι λόγω "κακής" παροχής υπηρεσιών (γενικά το ορίζω έτσι);

Αν, λέω αν, διοχετεύονταν τα χρήματα που είχαν ξοδευτεί στη διαφήμιση ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ειδικά στο ανθρώπινο δυναμικό (λέγε με τεχνική υποστήριξη) τότε και το κόστος θα μειωνόταν και οι υπηρεσίες θα ήταν ανταγωνιστικές. Και ο ΟΤΕ θα προσέφερε πιό φθηνές υπηρεσίες, και οι εναλλακτικοί πάροχοι πιό σωστές υπηρεσίες.

Αλλά όχι.

Συμφέρει περισσότερο βλέπεις να προσελκύσουμε νέους πελάτες, να υπογράψουν συμβάσεις και μετά ας μην είναι ικανοποιημένοι. Ας προχωρήσουν σε καταγγελίες. Ας αλλάξουν και πάροχο βρε αδελφέ. Τα βγάλαμε τα χρήματά μας εμείς.

Ετσι εκτιμώ οτι σκέφτονται.

Μέχρι πότε όμως;

ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ προσωπικά να βλέπω τις υπέροχες, κατά τα άλλα, διαφημίσεις του παρόχου μου, και να ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ από τα μέσα Νοεμβρίου. (Internet έχω, για το τηλέφωνο μαντέψτε "ποιός" φταίει!).

ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ να βλέπω τις υπέροχες, κατά τα άλλα, διαφημίσεις του παρόχου μου και να κάνω 20 λεπτά να πιάσω γραμμή στην υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης (ΟΤΑΝ δεν "μιλάνε" οι γραμμές).

ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ να βλέπω τις υπέροχες, κατά τα άλλα, διαφημίσεις του παρόχου μου και να είμαι αναγκασμένος να επαναλαμβάνω το πρόβλημά μου σε άλλον τεχνικό κάθε φορά ακούγοντας ο,τι ιστορία / δικαιολογία μπορεί να φανταστεί κανείς ΕΚΤΟΣ από τη φράση "το πρόβλημά σας επιλύθηκε".

ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ να βλέπω τις υπέροχες, κατά τα άλλα, διαφημίσεις του παρόχου μου και να έχω έγκυο γυναίκα η οποία να αναγκάζεται να μιλαει από το κινητό της με το γιατρό της και οποιονδήποτε άλλο χρειαστεί, συναγερμό που δεν δουλεύει η τηλεφωνική του επικοινωνία με το κέντρο κλήσεων, φουσκωμένο λογαριασμο στο κινητό λόγω της πληθώρας των κλήσεων στην τεχνική υποστήριξη και ώρες ατελείωτες χαμένες σε απόπειρες επικοινωνίας. Α, και το τηλέφωνό μου εμφανίζεται οτι καλεί! Πηγή παρεξηγήσεων αστείρευτη δηλαδή.

ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ να βλέπω τις υπέροχες, κατά τα άλλα, διαφημίσεις του παρόχου μου και να στέλνω απανωτά email σχετικά με το πρόβλημά μου τα οποία ποτέ δεν απαντούνται. Τα τρώει η μαρμάγκα που ζει μέσα στον mail server τους.

ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ να βλέπω τις υπέροχες, κατά τα άλλα, διαφημίσεις του παρόχου μου και να ακούω από τους (μη σωστά εκπαιδευμένους, προφανώς) τεχνικούς να μου εξηγούν οτι "ορισμένα προγράμματα torrent ανοίγουν μόνα τους πόρτες στο router σας" τη στιγμή που το πρόβλημά μου είναι οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και όχι Ιντερνετ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ! Αυτό και ΟΛΑ τα άλλα λαμπάκια μου.

Ναι, είμαι σε εναλλακτικό πάροχο. Η απόφασή μου να φύγω από τον ΟΤΕ πάρθηκε όταν, μετά από ένα πρόβλημα στην τηλεφωνική μου σύνδεση, έμπλεξα σε τόσο μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία για τη διόρθωσή του μένοντας χωρίς internet για δυο εβδομάδες περίπου που το έκανα σχεδόν εκδικητικά. (Θα σας δείξω εγώ).

Τώρα, πού να πάω; Σε άλλη χώρα;

(Παρακαλώ σε τυχόν σχόλια να μην αναφερθούν ονόματα παρόχων, δεν είναι αυτός ο σκοπός - το παρόν δεν γράφτηκε ως επίθεση για ένα συγκεκριμένο πάροχο. Η επίθεση εκεί θα ξεκινήσει με 8σέλιδη καταγγελία :) )
4 Responses to "ADSL; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;"

rockordie said :
21 Δεκεμβρίου 2007 - 6:05 μ.μ.
Όχι σε άλλη χώρα, δεν θα το αντέξει η Ελλάδα να χάσει και άλλους ΖΔΤ, την επιλογή PSTN την σκέφτηκες?
gaby said :
23 Δεκεμβρίου 2007 - 8:04 μ.μ.
δεν μπορώ να το κάνω embed .. οπότε ρίξε μια ματιά εδώ για παρηγοριά ...
YouTube Cancel AOL ...
Blogger said :
13 Ιουλίου 2017 - 7:17 μ.μ.
Quantum Binary Signals

Get professional trading signals sent to your mobile phone daily.

Start following our signals NOW & profit up to 270% daily.
Blogger said :
15 Νοεμβρίου 2017 - 4:32 μ.μ.
BlueHost is one of the best web-hosting provider with plans for any hosting needs.

Δημοσίευση σχολίου