Μαστορα, με έχεις κλείσει...

11:29 μ.μ.

(0) Comments

... και δεν έχω χώρο να βγάλω το σκουτεράκι.

Αυτό "συνελήφθη" στους Αμπελόκηπους στις αρχές Ιανουαρίου. Προσέξτε τη μπύρα-λεπτομέρεια-αξεσουάρ επάνω στο δίτροχο. Επίσης προσέξτε με τι χάρη ο (μπροστινός, προφανώς) οδηγός έχει δημιουργήσει την απόλυτη έλλειψη ελεύθερου χώρου και την υπέρτατη ανάγκη χρήσης ανοιχτηριού για κονσέρβες προκειμένου ο άμοιρος σκουτεράκιας(μετα της μπύρας του, βεβαίως βεβαίως) να πάει στην ευχή του Θεού.

Το ενδεχόμενο το σκούτερ να χώθηκε εκεί εκ των υστέρων δεν αποκλείεται, αλλά εικάζουμε οτι σε τέτοια περίπτωση θα έπρεπε ο οδηγάρας του να την έχει πιεί την άτιμη τη μπύρα για να το γιορτάσει.

Το ενδεχόμενο να πήγε και να χώθηκε το λευκό Smartίδιον εκ των υστέρων εκεί με τέτοιο φιλικό και εγκάρδιο προς τα απανταχού σκουτεράκια τρόπο δεν μπορεί ούτε και αυτό να αποκλειστεί, δεν είχα όμως τη δυνατότητα να παραμείνω στο χώρο αρκετή ώρα ωστε να διαπιστώσω το φύλο και το χρώμα των μαλλιών του οδηγού του για να ειμαι απόλυτα βέβαιος.

Πιστεύω οτι μετά από αυτό θα πρέπει να αναφερόμαστε στον όρο "διπλοπαρκάρισμα" στην κατακόρυφη, πλέον, και όχι στην οριζόντια διάστασή του, μια και αυτή έχει εκφυλιστεί πλήρως.0 Responses to "Μαστορα, με έχεις κλείσει..."

Δημοσίευση σχολίου