Πώς να δημιουργήσετε παιδακια-κασκαντέρ

12:39 π.μ.

(1) Comments

Ω ναι. Αυτό που βλέπετε είναι διάβαση πεζών.

Μην σας ξεγελάει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο, κάγκελα υπάρχουν (κοντά) μέχρι να ξεκινήσουν τα άλλα κάγκελα (μακριά). Και δίπλα ένα δέντρο, και παραδίπλα οι κάδοι! Και στο ενδιάμεσο, κάποιος που, προφανώς πέρναγε, μάλλον είπε "βρε δεν φτιάχνω μια διάβαση μια και έχει σχολείο εδώ";

Αν το παιδάκι σας έχει διαστάσεις Τιραμόλα και φοράει στολή αστροναύτη ωστε να μην αναπνέει την μπόχα από τη σκουπιδίλα δίπλα, μπορείτε να τολμήσετε να του πείτε να περνάει από το στένεμα (εκτός αν έχει παρκάρει αυτοκίνητο κολλητά στους κάδους, οπότε ξεχάστε το).

Diavasi1

Diavasi2

Μην ξεχάσω, βέβαια, να σας πω οτι από την άλλη πλευρά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, μια και απλά υπάρχουν σχεδόν πάντα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ΕΠΑΝΩ στη διάβαση.

Θα πρέπει να ενημερώσουμε τους υπεύθυνους να τοποθετήσουν κληματσίδες επάνω στα καλώδια του τρόλεϊ, γιατί αλλιώς το μέλλον για τα παιδάκια δεν προβλέπεται και ιδιαίτερα ευοίωνο.

Ειμαι τυχερός που μεγάλωσα σε περασμένες εποχές, μου φαίνεται.Ναι, εγώ τις τραβάω τις φωτογραφίες. Η συγκεκριμένη είναι από το Βύρωνα, οδ. Κολοκοτρώνη.1 Response to "Πώς να δημιουργήσετε παιδακια-κασκαντέρ"

Elessaar said :
7 Φεβρουαρίου 2008 - 7:36 π.μ.
Καλό! Καλό! Πέστα γιατί φωνάζουμε κ δε μας ακούει κανείς!

Δημοσίευση σχολίου