Μιαμ!

12:24 μ.μ.

(3) Comments

Ευτυχής σύμπτωση με έφερε πριν από λίγες μέρες στο Παγκράτι, οπου, ψάχνοντας απεγνωσμένα για πάρκινγκ στα στενά αυτά οπου ο συνδυασμός "βρίσκω θέση" και "προλαβαίνω να παρκάρω πριν με διαολοστείλουν 20 οδηγοί που βρίσκονται πίσω μου ευχόμενοι να μου χαλάσει ο θερμοσίφωνας μια χονισμένη μέρα" αποτελεί σπάνιο εύρημα, ισότιμο με (τουλάχιστον πεντάρι στο ΛΟΤΤΟ). Οπως και να έχει, οχι απλά βρήκα parking, αλλά πάρκαρα και έξω από το συγκεκριμένο μαγαζι!

Αμα μπορείς φάτον αυτόν τον ντακο!

Ο τερατώδης ντάκος μου τράβηξε την προσοχή και από περιέργεια έπιασα κουβέντα με τους υπαλλήλους. Εκεί κατάλαβα οτι αυτό δεν ήταν άλλο ένα μαγαζάκι έτοιμου φαγητού, αλλά ένα μαγαζί με αμιγώς Κρητικά προϊόντα! Μυζηθρόπιτες, κρητικά χόρτα, ζυμωτά και όλα εκείνα τα -yummy- εδέσματα με τα ιδιαιτέρως περίεργα ονόματα που ψάχνεις να βρεις τι σημαίνουν (όταν πλέον έχεις μπουχτίσει να τα χλαπακιάζεις ωσαν πεινασμένος βάρβαρος). Οι άνθρωποι μου εξήγησαν οτι όλα τα υλικά έρχονται από την Κρήτη (εχει και κρητικές γκαζόζες!) και, αν το κατάλαβα καλα, ακόμα και τα λουκάνικα και τα τυριά για τα τοστ που φτιάχνουν ειναι Κρητικά!

Το μαγαζί σε πανοραμική άποψη (οι κοπέλες κρύφτηκαν!) :)

Με εντυπωσίασε γιατί όντως ήταν ιδιαίτερα γευστικές και ασυνήθιστες - για εμένα τον Αθηναίο - γεύσεις (σιγά μην δεν δοκίμαζα!). Σκέφτηκα λοιπον, παρ'ότι ακουγεται σαν διαφήμιση - αλλά δεν είναι - να μην σας αφήσω να χάσετε την ευκαιρία για προσθήκη μερικών ακομα κιλών στα assets σας :). Α, κάνει και delivery. Αν μπορέσετε να καταλάβετε από τον κατάλογο τι παραγγέλνετε, βέβαια.

 

Και μαντινάδες, φυσικά. 

Το μαγαζί λέγεται Kripizza (από το Κρητική Πίτσα προφανώς - κατι μου είπαν οτι ζυμώνουν ζύμη πίτσας με μυζήθρα!) και είναι αριστερά όπως κατεβαίνουμε την οδό Ζηνοδότου για να συναντήσουμε την οδό Υμηττού στο συντριβάνι, λίγο πριν το φανάρι. Καλή μας όρεξη. :)

3 Responses to "Μιαμ!"

Demelene said :
9 Φεβρουαρίου 2008 - 5:03 μ.μ.
Τι διαφήμιση.
Μια χαρά έκανες. Μένω και σχετικά κοντά. Θα το ελέγξώ μάλλον αν και ποτέ δεν πάω παγκράτι.
29 Φεβρουαρίου 2008 - 2:56 μ.μ.
Ευτυχής σύμπτωση δεν θα πει τίποτα!!!!
Blogger said :
7 Ιουλίου 2017 - 7:35 π.μ.
eToro is the most recommended forex trading platform for newbie and advanced traders.

Δημοσίευση σχολίου