Αυτοσχεδιασμός σε...μεγάλες δόσεις!

12:11 π.μ.

(1) Comments

Τους λένε ImprovEverywhere και έχουν βαλθεί να τρελλάνουν τον κόσμο. Ενα πολύ οργανωμένο πλήθος από φαινομενικά ασύνδετους μεταξύ τους ανθρώπους δημιουργεί τις πιό παλαβές καταστάσεις που μπορεί κανείς να φανταστεί. Ξεκίνησαν από τη Νέα Υόρκη, αλλά τελευταία επεκτάθηκαν σε όλο τον κόσμο με το ImprovEverywhere Global γκρουπ τους.




Αυτό είναι το πιό δημοφιλές τους video. Ξαφνικά, μια δεδομένη χρονική στιγμή, αρκετά από τα άτομα που βρίσκονται στον πολυσυχναστο σταθμό Grand Central "παγώνουν" σε όποια στάση και αν βρίσκονται. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να καταλάβουν.





Το αγαπημένο μου! Ενα αυτοσχέδιο instant musical σε φαστφουντάδικο, οπου αυτοί που θεωρούσες πελάτες ή υπαλλήλους αποτελούν μέρος του show που "στήνεται" με αφορμή τη...στενότητα χαρτοπετσετών που έχει η υπάλληλος πίσω από τον πάγκο. Στο τέλος έρχεται η αστυνομία, αλλά...





Ογδόντα (!) άτομα μπουκάρουν σταδιακά σε ένα κατάστημα φορώντας ρούχα όμοια με τους υπαλλήλους! Αντε βρες τώρα πωλητή να σου πει συμβουλή. Οχι οτι οι πωλητές γνωρίζουν περισσότερα, κάποιες φορές βεβαια. Τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα να ρωτήσεις άλλο πελάτη. :)





Δεν λέγανε, σε μια γνωστή αλυσίδα Cafe στην Αμερική (και στην Ελλάδα πλέον) οτι έχουν δωρεάν Wi-Fi; Δεν σας προτρέπουν να πάρετε μαζί σας τον υπολογιστή σας; Οι δικοί μας αυτή τη φορά εκμεταλλεύονται το γεγονός οτι οι υπεύθυνοι ξέχασαν να διευκρινίσουν ΤΙ είδους υπολογιστή και έρχονται στο μαγαζί με το desktop PC τους κομπλέ με CRT οθόνες!



1 Response to "Αυτοσχεδιασμός σε...μεγάλες δόσεις!"

Ανώνυμος said :
22 Απριλίου 2008 στις 5:50 π.μ.
Personal favorite: Το τρίτο με το desktop pc στα Starbucks. Τέλειο!

Δημοσίευση σχολίου