Οι μπαλκονοσκουπιδοβόλοι

1:52 μ.μ.

(0) Comments

Κάθεσαι πανευτυχής στο μπαλκονάκι σου μια ωραία καλοκαιρινή νύχτα έχοντας ανοίξει την τρίτη κατά σειρά μπύρα και ακούγοντας με αγαλλίαση τα μελωδικά τριζόνια και τα άλλα πολυποδαράτα ζουζουνοειδή της νύχτας, όταν ξαφνικά συμβαίνει το αναπάντεχο:

ΧρρρςςΣβιιινΓΚΑΠΙουιουιουιουΧρρρςς

Επεξήγηση:

Χρρρςς: Ηχος συρόμενου μπαλκονοπαραθύρου που ανοίγει.
Σβιιιν: Ηχος σακούλας σκουπιδιών που εκτοξεύεται από μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου με στόχο τον κάδο στο πεζοδρόμιο.
ΓΚΑΠ: Ηχος σακούλας σκουπιδιών που, ενώ είχε ως στόχο τον κάδο στο πεζοδρόμιο, λόγω του οτι ερρίφθη από ανθρωποειδές με IQ ηλιακού θερμοσίφωνα και καλπάζοντα στραβισμό προσγειώνεται στην οροφή παρακείμενου ΙΧ.
Ιουοιουιουιου: Ηχος συναγερμού παρακείμενου ΙΧ που ενοχλείται ελαφρώς από τη λακούβα που προξενήθηκε στην οροφή του.
Χρρρςς: Ηχος συρόμενου μπαλκονοπαραθούρου που κλείνει (εξαιρετικά γρήγορα).

Εχεις μόλις έρθει αντιμέτωπος με ένα μπαλκονοσκουπιδοβόλο.

Η φυλή αυτή έχει τις ρίζες της στην όχι και τόσο μακρινή εποχή της ακμάζουσας μετακίνησης στα αστικά κέντρα από τα χωριά της υπόλοιπης Ελλάδος. Συντίθεται κυρίως από ημιάγριους μπαζογοριλλοειδείς κρετίνους για τους οποίους ο συνδυασμός των φράσεων"βγάζω έξω τα σκουπίδια" και "κατεβαίνω στο δρόμο για να τα πετάξω" είναι τόσο δυσνόητος όσο και η έννοια "δεν βλέπω τσόντες στο internet".

Δεδομένης της αποτυχίας των συγκεκριμένων υποκειμένων να προοδεύσουν επαρκώς σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, επιδίδονται σε commando-style καταδρομικές εκτοξεύσεις σακκουλών οι οποίες περιέχουν συνήθως απορρίματα με υψηλή περιεκτικότητα σε H2O (φλούδες απο καρπούζια, πεπόνια, ντομάτες, μισοτελειωμένα κουτιά γάλα και μπουκάλια μπύρας) από υψηλούς συνήθως ορόφων πολυκατοικιών με στόχο (α) να πετύχουν κάποτε τον κάδο (β) να σας σπάσουν τα νεύρα (γ) να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι, (δ) να κάνουν το δρόμο σαν τα μούτρα τους.

Ο μπαλκονοσκουπιδοβόλος διακρίνεται από υψηλό βαθμο τεμπελιάς.
Ειναι ο ίδιος τύπος που πετάει το μωρό στο μπαλκόνι και το αφήνει να κλαίει εκει για να μην του σπάει τα νεύρα (και να σπάει τα νεύρα των υπολοίπων γύρω ενοίκων).
Ειναι αυτός που θα παρκάρει στη γωνία, μπροστά από το δικό σας αυτοκίνητο, χωρις να αφήσει σημείωμα και θα σας αφήσει να κορνάρετε αγωνιωδώς ενώ θα παίζει Τζόκερ στο παραδίπλα πρακτορείο.
Είναι αυτός που θα σας φάει τη σειρά στο Σουπερ-Μαρκετ, την Εφορία, το ΙΚΑ, την Τράπεζα και θα κάνει την πάπια.
Ειναι αυτός που στις συνελεύσεις της πολυκατοικίας δεν θα συμφωνήσει για οποιαδήποτε αγορά στοιχίζει πάνω από 1 ευρώ / διαμέρισμα.
Είναι αυτός που, αν έχει παιδιά, κάθε φορά που τα βλέπεις η επιδερμίδα τους ποικίλλει μεταξύ Νορβηγού και Νιγηριανού, ανάλογα με το πόσές μέρες έχουν περάσει από το τελευταίο τους μπάνιο.
Είναι αυτός που στο βιβλιοπωλείο θα ζητήσει να του κάνουν έκπτωση στη γόμα.

Τώρα ξέρετε. Λογω της μιζέριας του, είναι μαθηματικά σίγουρο οτι θα έχει παρκαρισμένο το χιλιάκριβο αυτοκινητάκι του στο δρομο λίγο παραπέρα. Οταν τον εντοπίσετε, ο μόνος τρόπος να εκδικηθείτε είναι να γίνετε για λίγο αυτοκινητοτζαμοβρωμιστές με το δικό σας σετ σκουπιδιών λίγο πριν το πετάξετε στον κάδο. Τρίψτε στη σακαράκα του οτιδήποτε φλίδα από πεπόνι/καρπούζι/ντομάτα έχετε διαθέσιμη, αδειάστε τα τριών ημερών υπολείμματα φασολάδας στην οροφή και στίψτε πατζάρια στο παρμπρίζ του. Τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, θα έχετε πάρει την εκδίκησή σας.

0 Responses to "Οι μπαλκονοσκουπιδοβόλοι"

Δημοσίευση σχολίου